Pensi Rescue Oy produkter PPPress AB RescueSALE

mars 2016

Ygeman vill samla blåljusen

31 mars 2016 - 23:27
0 kommentar/er

NORRKÖPING - Inrikesminister Anders Ygeman (S) är ansvarig för "blåljusfrågorna" i regeringen. På onsdagen besökte Ygeman SOS Alarm i Norrköping för att skaffa sig en uppfattning om hur verksamheten fungerar lokalt här i staden.

Folkbladet

 

 

 

Förtydligande från SOS

29 mars 2016 - 14:21
1 kommentar/er

Vid det första tillfället meddelade vi ambulanspersonalen det vi fått fram av den hjälpsökande och det var att polisen hade tagit hand om gärningsmannen.

Och vi meddelade även ambulanspersonalen att vi fått uppgifterna från den hjälpsökande. I det andra fallet fick vi först i ett andra samtal reda på att det kunde vara hotfullt, när det samtalet inkom var redan ambulansen på plats och fick direkt den informationen.

Ambulans fick inte information

29 mars 2016 - 12:10
0 kommentar/er

KRAMFORS - Ambulanspersonal i Kramfors rapporterar om att man vid två tillfällen i år har hamnat i hotfulla situationer eftersom kommunikationen med SOS Alarm ska ha brustit.

Svt Västernorrland

Man var våldsam mot ambulanspersonal

29 mars 2016 - 12:08
0 kommentar/er

ÖLAND - Klockan 15.40 under lördagen kastade en asylsökande man sig framför en bil och blev påkörd i Borgholm. När ambulansen kommer till platsen och tar in honom i bilen blir han plötsligt aggressiv och ger sig på personalen.

24Kalmar

Sidor