Pensi Rescue Oy produkter PPPress AB RescueSALE

februari 2015

Värmländsk helikopter sätter trend

24 februari 2015 - 22:36
0 kommentar/er

VÄRMLAND - Bristen på samordning – och geografisk täckning – i den svenska helikoptersjukvården har varit en klagovisa länge. Men nu tycks Värmlands erbjudande om samverkan, för alla landsting som vill, ha blivit fröet till en växande organisation.

Dagens Medicin

Vart ska ambulanserna finnas i framtiden?

24 februari 2015 - 22:33
0 kommentar/er

VÄSTERBOTTEN - Idag har det varit hälso och sjukvårdsnämnd där vi planerar hur sjukvården ska se ut framåt och tar beslut om hur pengar ska fördelas. Idag har vi hanterat årsredovisning, intern kontroll, standardiserade vårdförlopp inom cancervården, mobilt hembesöksteam i Umeå och Skellefteå och översynen av ambulansverksamheten i länet.

VK Bloggen

De rödgröna i Region Skåne utreder ambulansintag nattetid i Trelleborg

24 februari 2015 - 11:08
0 kommentar/er

PRESSMEDDELANDE - SKÅNE Nattöppet akutintag för ambulanser i Trelleborg är under utredning. Det meddelar De rödgröna i Region Skåne inför tisdagens regionfullmäktige.

- Min ambition är att öppna Trelleborgs akutintag för ambulanser dygnet runt, säger Henrik Fritzon (S) som är regionstyrelsens ordförande.

Nattbemanning gav snabbare ambulans

23 februari 2015 - 18:45
0 kommentar/er

KALMAR LÄN - Från 82 procent till 87 procent har tillgängligheten till ambulans höjts på ett år i den nordliga delen av Landstinget i Kalmar län. Siffran avser andelen av ambulansenhetens prio 1-utryckningar där patienten nås av personal inom 20 minuter.

Dagens Medicin

Sidor