Pensi Rescue Oy produkter PPPress AB RescueSALE

Ambulanslarm slutade med polisingripande

Tid att läsa
1minut
Läst

Ambulanslarm slutade med polisingripande

06 mars 2018 - 21:39
Publicerad i
Artikel kategorier: 
0 kommentar/er

En ambulans skickades under tisdagsförmiddagen till Norrahammar efter larm om sjukdom. Men när ambulanspersonal kom till villan fick polis tillkallas eftersom stämningen blev hotfull.

När polis kom till platsen strax före klockan 10.30 kom minst tre personer ut från bostaden. Samtliga var oskadda och polis beslöt då att gå in i villan.

– Vi ville utesluta att det fanns fler personer i bostaden som kanske var skadade. Så vi gjorde en husrannsakan, säger Åsa Willsund, polisens presstalesperson.

Hittade stöldgods

Bostaden var tom, men istället hittades vad som misstänks vara en större mängd stöldgods. Vad det var för gods vill polisen i nuläget inte berätta.

– Godset togs i beslag och vi hittade också flera luftvapen som även de togs i beslag. Eftersom samtliga i bostaden var över 18 år är det inget olagligt, men vi vill se om vapnen kan sättas i samband med något brott.

En man i 55-årsåldern greps i samband med fyndet och han misstänks nu för stöld alternativt häleri. Mannen är inte skriven på adressen men kommer från Jönköpings län. Varför just han greps vill polisen inte svara på.

Kommer förhöras

Två kvinnor, en i 20-årsåldern och en i 40-årsåldern, var också inblandade i händelsen. De misstänks i nuläget inte för något brott. Men polisen meddelar att samtliga personer kommer förhöras och beroende på vad som framkommer kan eventuellt fler brottsmisstankar bli aktuella.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/ambulanslarm-slutade-med-polisingripande

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
Detta testar att du är en människa och inte en spam-robot