Besök: idag 215, vecka 215, månad 21.199  förra: dagen 1.085, veckan 7.465, månaden 41.297
Pensi Rescue Oy produkter PPPress RescueSALE

Ambulansveteraner möttes i Malung

Tid att läsa
1minut
Läst

Ambulansveteraner möttes i Malung

21 september 2012 - 12:22
0 kommentar/er

Ambulansveteranerna har skapat ett forum för att träffas och prata minnen. En förening är också på gång att startas där man inte behöver vara pensionär men ha kört ambulans.

Förslaget på en förening kom upp eftersom veteranerna som varit med på träffen tyckte det var så kul att det borde organiseras.
– Vi tittade på en gammal film och mindes tillbaka, det var mycket trevligt, berättar Bengt Albertsson pensionerad ambulanssjukvårdare i Malung.

Många av deltagarna på träffen har arbetat ihop och bland annat i mycket svåra och pressade situationer. De har mycket gemensamt att prata om. Till exempel hur det var när ambulansen bara var ett transportfordon mellan olycksplats och sjukvårdsinrättning.

Med på årets träff var, från Malung: Bengt Albertsson, Åke Ivarsson, Hugo Bertilsson, Eddie Eriksson, Jarl Christoffersson och Kenneth Halvarsson. Från Falun: Leif Linde, Lars Olsson, Ingemar Stenlund, Börje Björklund, Ulf Flink, Ola Hedlund, Stig Borgström, Johan Thorsell, Ingemar Aspman, Sven-Inge Jansson och Håkan Svelander. Avesta: Ingemar Svensson och Gunnar kammarbo. Mora: Bo Larsson, Lars Heed, Lennart Hansson, Åke Sterner och Ernst Saras. Borlänge: Sten-Ivan Bodegrim, Ulf Gustafsson, Sven-Erik Karlsson, Göran Karlsson och Dan Waller.

http://nwt.se/vasterdalarna/article1167130.ece

Lägg till ny kommentar

Filtered HTML

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
Detta testar att du är en människa och inte en spam-robot