Besök: idag 231, vecka 231, månad 21.215  förra: dagen 1.085, veckan 7.465, månaden 41.297
Pensi Rescue Oy produkter PPPress RescueSALE

Senaste

Senaste

Ambulans från Blekinge skänks till sjukhus i Kosovo

Under sin praktik som undersköterska i Kosovo insåg Eldina Durguti från Ronneby att det inte fanns någon ambulans på sjukhuset där hon arbetade.

Läs mer

Kammarrätten avslår SSG’s prövningstillstånd

Den 9/5 2018 meddelade Kammarrätten att de gått igenom allt material som finns i målet och kommit fram till att prövningstillstånd inte ska meddelas.

Läs mer

Underbemanning på ambulansen i Umeå

Förra året gjorde ambulansstationen i Umeå 15 600 utryckningar. Men under nätterna är bara två ambulanser bemannade, det är för lite menar ambulanschefen Ronny Friberg.

Läs mer

Regionen tvingas behålla SOS Alarm

Västra Götalandsregionen klagade på SOS Alarms misslyckande med att rekrytera personal. Istället skulle regionen själv ta över verksamheten. Men nu visar det sig att även regionen själv misslyckats med rekryteringen.

Läs mer

Larmar om risk för sömnbrist hos ambulanspersonal

Ett skyddsombud har larmat Arbetsmiljöverket angående ambulansneddragningarna på Landstinget i Värmland i sommar. Neddragningarna kan riskera att leda till sömnbrist för ambulanspersonalen.

Läs mer

Ambulanssjukvårdare bestulna på värdesaker – under livräddning

Ambulanssjukvårdaren Peter Dahl och hans kollega fick ett akut larm om en trafikolycka. När de utförde hjärt- och lungräddning på en person stal någon deras värdesaker i ambulansen.

Läs mer

Hannah, 35, hyllas efter hjälteinsatsen

Ett samtal om en livlös man kom in till SOS-alarm – men tiden var knapp och ambulansen befann sig 20 minuter från platsen.

Läs mer

Kritiserat ambulansförslag klubbat

Tiden för dagambulansen minskas med två timmar per dag i fyra värmländska områden i sommar. I Karlstad får en ambulans stå still och en får minskad arbetstid med två timmar.

Läs mer

Sidor